04 September 2013

Rehat Panjang

Salam untuk semua...lama bercuti dari memblog. Bukan tidak aktif lagi tetapi ramai rakan-rakan di FB yang masing-masing memeriahkan dunia pemikat. Kehebatan masing-masing terserlah melalui paparan kejayaan memikat BH yang hebat-hebat.


 
Kehebatan mereka memang tidak dapat ditandingi dengan kehadiran pikat yang cukup memukau dan teknik permainan yang cukup hebat. Oleh kerana kehebatan ini Ketitirpikat juga turut sama-sama memeriahkan laman FB. Kehebatan Laman Merbok Kampung, Laman Cantik , Ketitirpikat dan merbok siam tidak perlu dipertikaikan lagi dengan ratusan pemikat turut menjadi ahli tegar yang turut menyumbang kepada kemeriahan lama ini.

 


Kejayaan laman FB dalam mencungkil dan mengembangkan hobi ini amat memberangsangkan. Laman ini juga dapat membimbing pemikat muda atau rakan-rakan yang baru benjinak dengan hobi ini. Perkongsian ini adalah satu cara mengumpul para pemikat hinggakan ada yang sanggup menjadi penganjur untuk mengumpulkan ramai pemikat disuatu tempat. Cuntohnya apa yang dilakukan oleh pemikat tegar Anuar Hasan (Merbok Parit), Esyam Tiga Laman,   dan beberapa orang rakannya telah berjaya mengumpul dan mengadakan program mengeratkan silaturahim dalam kalangan pemikat di Parit Perak bersempena majlis sambutan hari kemerdekaan yang ke 56 yang lalu. Sekalung tahniah diucapakan kepada mereka atas kejayaan ini.
 
Katitirpikat ingin merakamkan ucapan tahniah dan syabas kepada peneraju utama Saudara Anuar Hasan dan Esyam Tiga Laman kerana berusaha keras menganjurkan pertemuan ini dengan sokongan dan sumbangan dari YB Wakil Rakyat untuk membiayai program ini.
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan